Relaxkamp voor Gevoelige oortjes

Van 22 tot 25 juli 2019 organiseert Het Yogabos een speels kampje voor gevoelige kinderen van 6 tot 12 jaar.

Elke dag is gebaseerd op een verhaal uit het prachtige boek ‘Verhalen voor Gevoelige oortjes’ van Wendy Janssens. Veel ruimte en een kleine, veilige groep onder warme begeleiding. De dag start steeds met een verhaal en een daarop aansluitend yoga-avontuur. We nemen de tijd om na te praten. De rest van de dag genieten we van crea, spel en plezier, natuurbeleving, zingen, picnkicken, … We leren onszelf beter kennen en komen al spelend in onze kracht.

  • 4 dagen van 9u30 tot 14u30
  • alle materialen, gezonde tussendoortjes en drankjes inbegrepen
  • €110 (broer of zus: €90)

Inschrijven kan hier.


Relaxkamp voor Geluksvogels

Van 22 tot 25 augustus 2019 organiseert Het Yogabos een speels kampje voor gevoelige kinderen van 6 tot 12 jaar.

Inhoudelijk vertrekt het kamp vanuit het boek ‘Geluk voor kinderen’ van geluksexpert Leo Bormans. Dit boek leert je het leven te ervaren als een feest. Positief en hoopvol ingesteld zijn, maakt je veerkrachtiger en gelukkiger. Maar hoe doe je dat? De tien vogels in dit boek geven raad: ontdek waar je goed in bent, wees niet bang, maak plannen, werk samen, houd vol, realiseer je dromen en maak anderen gelukkig. Zo maak jij zelf van elke dag een feest.

De dag start steeds met een verhaal en een daarop aansluitend yoga-avontuur. We nemen de tijd om na te praten. De rest van de dag genieten we van crea, spel en plezier, natuurbeleving, zingen, picnkicken, … Veel bewegingsruimte en een kleine, veilige groep onder warme begeleiding.

  • 4 dagen van 9u30 tot 14u30
  • alle materialen, gezonde tussendoortjes en drankjes inbegrepen
  • €110 (broer of zus: €90)

Inschrijven kan hier.