NA DE CORONACRISIS WORDT DE KALENDER AANGEVULD, VOLG OOK ONZE SOCIAL MEDIAKANALEN OM ALS EERSTE OP DE HOOGTE TE ZIJN VAN NIEUWE DATA. GRAAG TOT GAUW!


OUTDOOR Ouder- en kindyoga 4-10 jaar ‘Bosavontuur’

Samen met je zoon of dochter genieten van een yoga-avontuur in openlucht.

zondag 24 mei 2020 (volzet)

of dinsdag 26 mei 2020

10u30 tot 11u30

€15 per koppel

Lees aandachtig de aanwijzigingen hieronder.


MAATREGELEN n.a.v. de coronacrisis

  • Je krijgt de dag voor de les bevestiging of deze doorgaat  (het moet droog zijn en de les gaat door vanaf 4 inschrijvingen). In de mail krijg je ook nog eens een precieze wegbeschrijving. Als de les niet zou kunnen doorgaan, krijg je deze natuurlijk terugbetaald.
  • We beperken het aantal inschrijvingen tot 7 duo’s en inschrijven is verplicht. We delen geen materiaal en geven geen spullen of kaartjes rond.
  • Je brengt zelf een groot strandlaken of 2 badhanddoeken of… mee waarop je yoga doet. Het is fijn om een voldoende groot eilandje voor jullie samen te kunnen maken. Het is echt yoga-in-het-bos, neem dus niet je beste handdoeken mee. Eventueel kan je een flesje water meebrengen. Kleed jezelf in laagjes, zodat je het steeds comfortabel kan maken voor jezelf.
  • De lessen gaan door in het bos naast Vonk en Visie, Roggestraat 46 in Balen. Je kan parkeren aan de rand van het bos of op de parking van Vonk en Visie. Tijdens de les is er geen mogelijkheid om naar het toilet te gaan, behalve in open lucht 🙂
  • Vanaf 15 minuutjes op voorhand wacht ik jullie op in het bos.
  • Je houdt de hele les voldoende afstand van de andere duo’s. Je werkt de hele les als ouder en kind samen op jullie plekje.

Ouder- en kindyoga 6-11 jaar ‘Vakantie!’ (volzet)

Samen kijken we uit naar een heerlijke vakantie!

Deze les is los te volgen.

vrijdag 12 juni 2020

18u tot 19u

€15 per koppel


Ouder- en kindyoga 4-7 jaar ‘Vakantie!’ (volzet)

Samen dromen we van het strand, zandkastelen bouwen, schelpen rapen, …

Deze les is los te volgen.

zaterdag 13 juni

10u tot 11u

€15 per koppel