Wat moet je weten?

Kledij

Draag gemakkelijk zittende kledij waarin je vlot kunt bewegen. Yoga doen we op blote voeten, zorg dat je voeten proper zijn. Als je toch graag sokken draagt, kies dan voor sokken met antislipzool. Zorg dat je geen spelden of klemmetjes op je achterhoofd draagt, want als je op de mat gaat liggen, kan je daar hinder van krijgen.

Brengen en halen

De deur is open vanaf 5 minuten voor aanvang van de les. Je gaat binnen, hangt je jas aan de kapstok, zet je schoenen onder de kapstok. Indien nodig ga je nog even naar het toilet. Dan kom je rustig naar de yogaruimte boven en kies je alvast jouw plekje voor die les uit.
Ouders wachten buiten of in de gang.

Materiaal

Alle materiaal is aanwezig. Je mag een flesje water meebrengen.

Je mag gewoon Zijn

Er is geen goed of fout bij het doen van de oefeningen. Je bent nieuwsgierig naar hoe je het zelf doet en hoe de ander het anders doet. Je hebt respect voor de ander: je geeft geen commentaar en je lacht niemand uit. Je mag aangeven als je bij een bepaald onderdeel liever (nog) kijkt i.p.v. meedoet. Je blijft dan rustig op je eigen plek zitten.

Afwezigheid

Als je niet kan deelnemen aan een les, is het fijn dat je dit even laat weten. De betaling gebeurt enkel per lessenreeks, er wordt geen geld teruggestort omwille van afwezigheid.

Heb je nog vragen? Je kunt een mailtje sturen naar hetyogabos@gmail.com of bellen op 0477 79 75 29.