Wat moet je weten?

Kledij

Draag gemakkelijk zittende kledij waarin je vlot kunt bewegen. Yoga doen we op blote voeten, zorg dat je voeten proper zijn. Als je toch graag sokken draagt, kies dan voor sokken met antislipzool. Zorg dat je geen spelden of klemmetjes op je achterhoofd draagt, want als je op de mat gaat liggen, kan je daar hinder van krijgen.

Brengen en halen

Zorg ervoor dat je steeds op tijd aanwezig kan zijn (5 à 10 minuten voor aanvang van de les). Zo kan er in alle rust en op tijd gestart worden.
De deur is open vanaf 10 minuten voor aanvang van de les. Je gaat binnen, hangt je jas aan de kapstok, zet je schoenen onder de kapstok. Indien nodig ga je nog even naar het toilet. Dan kom je rustig naar de yogaruimte boven en kies je alvast jouw plekje voor die les uit. Ouders die nog even iets willen zeggen of cash moeten betalen (liefst gepast geld), mogen gewoon naar boven komen.
Aan het einde van de les mogen de ouders de yogaruimte binnenkomen om hun kind op te halen. Vaak willen de kinderen nog iets tonen of vertellen. Je kan als ouder ook gewoon buiten wachten tot de les gedaan is.

Materiaal

Alle materiaal is aanwezig. Je mag een flesje water meebrengen.

Je mag gewoon Zijn

Er is geen goed of fout bij het doen van de oefeningen. Je bent nieuwsgierig naar hoe je het zelf doet en hoe de ander het anders doet. Je hebt respect voor de ander: je geeft geen commentaar en je lacht niemand uit. Je mag aangeven als je bij een bepaald onderdeel liever (nog) kijkt i.p.v. meedoet. Je blijft dan rustig op je eigen plek zitten.

Afwezigheid

Als je niet kan deelnemen aan een les, gelieve dit per mail of telefoon te laten weten. Voor de afspraken hierrond verwijs ik naar de Algemene Voorwaarden.

Heb je nog vragen? Je kunt een mailtje sturen naar hetyogabos@gmail.com of bellen op 0477 79 75 29.